Fase 1A opgeleverd!

Bekijk hier het opleverboek van Fase 1A.

Stappenplan inschrijving start verkoop Park Marialust fase 2 vanaf 14 oktober 12.00 uur


Stap 1:
Ga naar de website www.parkmarialust.nl 

Stap 2:
Klik op de button ‘Start Verkoop schrijf u hier in’ die op de homepage staat OF klik op ‘Schrijf u in’ in de menubalk.

Stap 3:
Stond u al ingeschreven voor de nieuwsbrief en heeft u al een account? Log dan in
Stond u nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief dan heeft u nog geen account. Meld u aan door uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan ter bevestiging een mailtje met uw inloggegevens. 

Stap 4:
Als u ingelogd bent op uw account, dan verschijnt er links een menu. Klik op ‘digitaal inschrijfformulier’.  

Stap 5:
Het digitale inschrijfformulier is geopend. Lees eerst goed de verkoop- en inschrijfprocedure door die in de introtekst van het inschrijfformulier staat.  


Stap 6:
Na het lezen van de verkoop- en inschrijfprocedure kunt u klikken op ‘ga verder met het inschrijfformulier’. Het inschrijfformulier bestaat uit 4 onderdelen:  

  • NAW gegevens
  • Financiële gegevens
  • Voorkeuren bouwnummers (maximaal 10 mogelijkheden, het mogen er ook minder zijn)
  • Ondertekening


Vul alle 4 de onderdelen zo volledig mogelijk en naar waarheid in. In het laatste onderdeel kunt u met uw muis een handtekening zetten op het formulier en aanvinken dat u akkoord gaat met de voorwaarden.

Stap 7:
Heeft u het inschrijfformulier helemaal volledig en naar wens ingevuld? Dan kunt u het inschrijfformulier verzenden. Als de inschrijving gelukt is, krijgt u automatisch een mail toegestuurd met een bevestiging dat de inschrijving gelukt is.  

Stap 8:
Mocht u na het inleveren van het formulier toch nog iets willen wijzigen, dan is dit mogelijk tot dinsdag 26 oktober 12.00 uur. U logt dan opnieuw in op uw account en kunt het inschrijfformulier wijzigen en opnieuw versturen.  


Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen van het inschrijfformulier? Neem dan contact op met Danique Haarman van Loostad Vastgoedontwikkeling: dhaarman@loostad.nl.