Fase 1A opgeleverd!

Bekijk hier het opleverboek van Fase 1A.

Het plan

 

Apeldoorn krijgt er een groene parel bij: Park Marialust. Een fraai plan dat direct aansluit op De Parken en Parksociëteit Marialust. Hier wordt exclusief wonen eindeloos genieten in een groene, parkachtige setting op loopafstand van het centrum.
 

Park Marialust is het nieuwste deelplan van Kanaalzone Noord. Het plangebied omvat twee deelgebieden: de locatie van de voormalige Remeha fabriek en de locatie De Kwekerij. Deze locaties liggen tussen de buitenplaats Marialust en de Vlijtseweg en worden in nauw overleg met de gemeente herontwikkeld door Loostad Vastgoedontwikkeling. De groene en ruimtelijke kwaliteit van De Parken en Marialust wordt voortgezet in het woningbouwplan en doorgezet in het nog te realiseren Zwitsalpark. Zodat Park Marialust een groen, rustig en sfeervol park wordt waar het heerlijk wonen, leven en genieten is.

Veel groen, waterpartijen, beken en een glooiend landschap vormen de basis voor Park Marialust. Het plan bestaat uit drie kleinschalige luxe appartementengebouwen met ruime appartementen. Daarnaast komen er circa 38 vrijstaande- en geschakelde villa's.

Zowel de appartementen als de woningen bevinden zich in het hogere prijssegment.

 

 

Plankaart

Klik op de afbeelding voor een vergroting

 

 

Bekijk de deelgebieden

 

 

Fase 1: De Kwekerij
Uitverkocht

Ga naar

Fase 2: De Remeha
Inschrijfperiode gesloten

Ga naar