Nieuwsbrief 22 februari 2021
De start verkoop van fase 1 op donderdag 25 maart a.s. komt al dichterbij. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de voorbereidingen en kunt u zich aanmelden voor de ontvangst van een hand-out, een verkorte versie van de verkoopdocumentatie, per post.
 
SITUATIE FASE 1 MET KAVELGROOTTES
Inmiddels staan de kavelgroottes van de woningen in fase 1 op de website. Let op: dit zijn voor nu nog circa maten. De definitieve kavelgroottes worden in een later stadium bekend gemaakt.
Bekijk situatie op de website
 
AANMELDEN VOOR 'HAND-OUT' VERKOOPDOCUMENTATIE
Zoals inmiddels bekend staan alle verkoopstukken op 25 maart vanaf 12.00 uur als downloads op de website. Wij kunnen begrijpen dat het voor sommige mensen wellicht lastig is om op deze digitale wijze een keuze te maken. Via uw eigen online account kunt u een hand-out aanvragen voor de woningen of appartementen, indien u dit nog niet gedaan heeft. Deze hand-out is een beknopte versie van de verkoopstukken en zal enkele dagen voor de start verkoop per post aan u verzonden worden. Om een hand-out aan te vragen dient u in te loggen in uw online account. Klik vervolgens links in het menu op enquête en vraag het gewenste vouwvel aan. 
Inloggen
 
STAPPENPLAN
De afgelopen tijd hebben wij veel vragen gekregen over de officiële inschrijving voor de start verkoop. Wij hebben hiervoor een stappenplan gemaakt zodat u dadelijk ‘stap voor stap’ weet wat u moet doen om uw officiële inschrijving voor Park Marialust te laten slagen. Dit stappenplan staat dadelijk ook op de website en wordt tevens omschreven in de hand-out.
Bekijk stappenplan
 
AANSPREEKPUNT START VERKOOP
Vanaf 25 maart a.s. draagt Andrea de Vries van Loostad het stokje over aan Danique Haarman. Zij is vanaf dat moment uw aanspreekpunt voor eventuele vragen over het verkooptraject. U kunt haar bereiken via: dhaarman@loostad.nl
 
MAKELAARS IN PARK MARIALUST

Zodra de toewijzing heeft plaatsgevonden wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek op het kantoor van één van de makelaars.
De twee makelaars voor Park Marialust zijn inmiddels bekend:

Rodenburg Makelaars
Alexander Dekker
Paslaan 20
7311 AL APELDOORN
Tel. 055-5268268
Hunink & Holtrigter
Rob Bakker
Loolaan 554
7315 AG APELDOORN
Tel. 055-5220226
 

www.parkmarialust.nl
Volg Park Marialust op Facebook

Park Marialust is een ontwikkeling van
Loostad Vastgoedontwikkeling

Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn

advries@loostad.nl
Tel. 055-368 38 00