Nieuwsflits 30 oktober 2020

Afgelopen donderdag 29 oktober is het voorlopig ontwerp van Park Marialust beoordeeld door de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Apeldoorn (Welstand). In deze ‘nieuwsflits’ willen wij de positieve uitkomst alvast met u delen!

 
KORTE SAMENVATTING WELSTAND

Alle vier de onderdelen van het plan bevinden zich in de fase ‘voorlopig ontwerp’. Deze ontwerpen zijn op donderdag 29 oktober gepresenteerd door de twee architecten aan de CRK.

Maas Architecten ontwerpt de woningen en de appartementen van De Kwekerij en MIX Architectuur ontwerpt de woningen en de appartementen van de Remeha-locatie.
De ontwerpen zijn zeer goed ontvangen door Welstand! Een aantal detailopmerkingen zullen door de architecten in de volgende ontwerpfase worden meegenomen.

De positieve reactie van Welstand betekent dat de eerste fase van het plan nu zo snel mogelijk in verkoop zal worden gebracht. Daarvoor dient er echter eerst een ‘definitief ontwerp’ te worden gemaakt, waarin bijvoorbeeld ook de installaties en constructie aan bod zullen komen.

 

SNEAK PREVIEW ARCHITECTUUR

Appartementen Maas - Kwekerij

Woningen Maas - Kwekerij

Appartementen MIX - Remeha

Woningen MIX - Remeha

 
UITNODIGING WEBINAR

Vanwege COVID-19 is het niet mogelijk om op korte termijn een fysieke bijeenkomst te organiseren. Om u toch van alle belangrijke informatie te voorzien organiseren wij nog dit jaar, voor alle belangstellenden die zich hebben aangemeld voor Park Marialust, een informatie webinar. U ontvangt hiervoor van ons nog een persoonlijke uitnodiging voor deelname.

Tijdens deze online bijeenkomst zullen wij u uitgebreid informeren over de laatste ontwikkelingen van het plan én wordt de definitieve datum voor de start verkoop van de eerste fase bekend gemaakt. Deze fase bestaat uit 25 woningen in deelgebied De Kwekerij, dit zijn zowel 2-onder-1-kapwoningen als vrijstaande villa’s in het hogere prijssegement. De woningen hebben, zoals u nu al heeft kunnen zien in de sneak preview, een kubistische architectuur.

 

www.parkmarialust.nl
Volg Park Marialust op Facebook

Park Marialust is een ontwikkeling van
Loostad Vastgoedontwikkeling

Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn

advries@loostad.nl
+31 55-368 38 00

Wenst u niet langer op de hoogte gehouden te worden? uitschrijven