Nieuwsbrief 12 november 2020

Nu het voorlopig ontwerp van Park Marialust positief is beoordeeld door de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Apeldoorn (Welstand), informeren wij u nu graag over de vervolgstappen tot aan de start verkoop van de eerste fase.

 
PARK MARIALUST INFORMATIEFILM

Reserveer donderdag 10 december om 19.30 uur alvast in uw agenda!
Dit is het moment waarop de informatiefilm over Park Marialust aan alle belangstellenden wordt getoond. In deze film zullen wij de verschillende onderdelen in het plan nader toelichten en kondigen wij de definitieve datum aan voor de start verkoop van de eerste fase.

Vooruitlopend op deze film is het mogelijk alvast uw eerste ‘brandende’ vragen aan ons te stellen. U kunt deze vragen vóór vrijdag 20 november a.s. mailen aan Andrea de Vries, verkoopmanager bij Loostad, via advries@loostad.nl. De meest gestelde vragen zullen wij trachten te beantwoorden in de informatiefilm.

Begin december ontvangt u van ons een aanmeldlink om de film ‘live’ te bekijken.
Van het moment dat de informatiefilm live wordt gezet, bieden wij u tot 21.00 uur de mogelijkheid om via de chat ons nog aanvullende vragen te stellen.

AANGEPASTE FASERING DEELGEBIEDEN

De deelgebieden gaan bestaan uit fase 1 en fase 2. Fase 1 betreft het deelgebied De Kwekerij. De 25 woningen (fase 1A) en de 10 appartementen (fase 1B) gaan begin volgend jaar in verkoop. Indien de planning het toelaat gelijktijdig.

Fase 2 betreft de Remeha-locatie. De 21 woningen (fase 2A) en de 28 appartementen (fase 2B) zullen in verkoop worden gebracht zodra fase 1 (nagenoeg) is uitverkocht.
Een groot voordeel van de aangepaste fasering is dat ieder deelgebied na de bouw geheel kan worden afgerond. De Pletterijweg in het midden van het plangebied zal in de eerste fase worden gerealiseerd en betreft de scheidslijn.

Maas Architecten ontwerpt de woningen en de appartementen van De Kwekerij en MIX Architectuur ontwerpt de woningen en de appartementen van de Remeha-locatie.
Op het Remeha-terrein staan straks huizen in een meer klassieke stijl, die verwijst naar de villa's van De Parken. Op de voormalige Kwekerij komen juist strakke, moderne huizen. Die architectuur zoekt aansluiting bij het industriële karakter van het Zwitsalterrein.

 

BOUWRIJP MAKEN PARK MARIALUST

De panden op de Kwekerij zijn reeds verwijderd. Op dit deelgebied is gestart met het bouwrijp maken. Het slopen van de panden op de Remeha-locatie is inmiddels in volle gang. Zie hieronder een korte fotoreportage.

 

www.parkmarialust.nl
Volg Park Marialust op Facebook

Park Marialust is een ontwikkeling van
Loostad Vastgoedontwikkeling

Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn

advries@loostad.nl
+31 55-368 38 00

Wenst u niet langer op de hoogte gehouden te worden? uitschrijven