Nieuwsbrief 7 december 2020

Op donderdag 10 december a.s. is het zover! Vanaf 19.30 uur is de informatiefilm over Park Marialust ‘live’ te bekijken. Hét moment waarop wij u uitgebreid zullen informeren over het plan en de datum van de start verkoop voor fase 1 bekend zullen maken.

 
UW VRAGEN OVER PARK MARIALUST

Wat goed om te horen en te lezen dat u allemaal zo enthousiast bent over het plan en over de eerste beelden die wij hebben laten zien in de vorige nieuwsbrief. U heeft massaal gehoor gegeven aan het verzoek om alvast uw eerste brandende vragen over het project aan ons te stellen. Wij hebben getracht de meeste antwoorden hierop te verwerken in de informatiefilm.

TECHNISCHE UITLEG CHAT

Tijdens het vertonen van deze informatiefilm zijn wij via de chat bereikbaar voor het beantwoorden van vragen. Wij bieden u tot 21.00 uur de mogelijkheid om via de chat ons nog aanvullende vragen te stellen. Dit betekent dat u in alle rust eerst de film volledig kunt kijken en dan na de tijd uw vragen kan stellen. Maar het kan ook direct indien u dat wenst.

Dus: vragen? Wij zitten vanaf 19.30 klaar om deze te beantwoorden.

 

FILM OP WEBSITE PARK MARIALUST

Wij kunnen begrijpen dat u ineens veel informatie over het project te zien krijgt en dat u wellicht behoefte heeft om bepaalde onderwerpen in de film op een later moment nog even rustig terug te kijken. Op vrijdag 11 december staat de film voor u online op de projectwebsite van Park Marialust. De chatfunctie is dan niet meer beschikbaar. Wel kunt u eventuele vragen die niet in de film aan bod zijn gekomen nog stellen via advries@loostad.nl.

MELD U VANDAAG NOG AAN

Via deze link kunt zich aanmelden voor de webinar. U ontvangt dan een bericht om op donderdagavond 10 december deel te nemen. Vanaf 19.30 uur gaan wij live.

Tot donderdagavond !

 

www.parkmarialust.nl
Volg Park Marialust op Facebook

Park Marialust is een ontwikkeling van
Loostad Vastgoedontwikkeling

Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn

advries@loostad.nl
+31 55-368 38 00

Wenst u niet langer op de hoogte gehouden te worden? uitschrijven