Nieuwsbrief 22 september 2021
TOELICHTING INSCHRIJVING START VERKOOP
Zoals in de nieuwsbrief van vorige week is aangekondigd, zal de “Start Verkoop’’ van fase 2 plaatsvinden op donderdag 14 oktober om 12.00 uur. Vanaf dat moment zal alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite te downloaden zijn. In deze nieuwsbrief zal kort toegelicht worden hoe de inschrijving en de toewijzing verloopt in fase 2 van Park Marialust.
 
INSCHRIJVING
Vanaf donderdag 14 oktober 12.00 uur staat er in uw account een digitaal inschrijfformulier voor u klaar. Digitaal inschrijven voor fase 2 kan tot dinsdag 26 oktober 12.00 uur. U heeft dus ruim de tijd om alle verkoopstukken door te nemen en een weloverwogen keuze te maken. U kunt in totaal 10 woningvoorkeuren doorgeven. Via onderstaande button komt u uit bij het stappenplan. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe u de inschrijving voor een woning in fase 2 kunt voltooien.

De benodigde financiële gegevens, die zullen worden gevraagd bij de officiële inschrijving, zijn als volgt:

- jaarinkomen
- huidige woonsituatie
- spaargeld / leningen
- voorbehoud financiering

In het inschrijfformulier hoeft u geen financiële stukken te uploaden. Mocht u een woning toegewezen krijgen, dan zal de makelaar u wel om financiële bewijsstukken vragen.
Bekijk het stappenplan
Exterieurimpressie twee-onder-een-kapwoningen fase 2A
 
TOEWIJZING
De toewijzing zal net zoals in fase 1 gedaan worden middels de digitale matchmaker. Dit systeem verzamelt alle digitale inschrijvingen en zoekt de beste match bij ieder bouwnummer. De matchmaker zal bij de toewijzing rekening houden met de volgende onderdelen:

1. De ingeschrevene zoveel mogelijk een 1e voorkeur geven
2. Kan de ingeschrevene de woning betalen?
3. Heeft de ingeschrevene een financieel voorbehoud?

Het is dus aan te raden om vooraf goed te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. De toewijzing zal plaatsvinden in de middag van dinsdag 26 oktober. De makelaar zal in de loop van de week telefonisch contact opnemen met de ingeschrevenen die een woning toegewezen hebben gekregen.
 
REMINDER AANVRAGEN BEKNOPTE BROCHURE
De aanvragen voor de beknopte brochure stromen binnen. Heeft u nog geen aanvraag gedaan en ontvangt u toch nog graag een beknopte brochure? Geef dit dan vóór vrijdag 24 september 12.00 uur aan ons door via onderstaande button.
 
Aanmelden voor een beknopte brochure is inmiddels niet meer mogelijk
Exterieurimpressie appartementen fase 2B
 

www.parkmarialust.nl
Volg Park Marialust op Facebook

Park Marialust is een ontwikkeling van
Loostad Vastgoedontwikkeling

Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn

Contactpersoon:
Danique Haarman
dhaarman@loostad.nl
+31 55-368 38 00