Nieuwsbrief 17 maart 2021
We tellen samen met u af naar de start verkoop van fase 1A en 1B op donderdag 25 maart aanstaande. Hierbij ontvangt u van ons weer een update over de laatste ontwikkelingen.
 
HAND-OUTS
De hand-outs zijn inmiddels vervaardigd bij de drukker en worden deze week verstuurd aan iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld. Het is bedoeld als hulpmiddel om u te oriënteren op de woning of het appartement van uw voorkeur. Ook zonder deze hand-out kunt u zich uiteraard digitaal inschrijven voor een woning of appartement. Kijkt u vanaf 25 maart 12.00 uur zeker ook op de website onder het kopje downloads voor de complete verkoopstukken; de verkooptekeningen en de technische omschrijving.

Het aanvragen van de hand-outs is inmiddels niet meer mogelijk. Bent u te laat met aanmelden, maar wenst u wel graag nog een hand-out te ontvangen? Vanaf de start verkoop op 25 maart - 12.00 uur tot en met 2 april - 12.00 uur heeft u de mogelijkheid om op afspraak een hand-out op te halen bij één van de makelaars op kantoor.

Rodenburg Makelaars
Paslaan 20, 7311 AL Apeldoorn
Tel. 055-5268268

Hunink & Holtrigter
Loolaan 554, 7315 AG Apeldoorn
Tel. 055-5220226
 
TIPJE VAN DE SLUIER
Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent hoe fase 1 in Park Marialust er dadelijk uit komt te zien. Met trots presenteren wij u hierbij alvast twee artist impressions van de woningen en het appartementencomplex. Hopelijk bent u hier net zo enthousiast over als wij!
 
FINANCIËLE CHECK
De afgelopen weken hebben wij veel vragen ontvangen m.b.t. benodigde financiële gegevens die zullen worden gevraagd bij de officiële inschrijving. Het zal hier gaan om de navolgende onderdelen:

- jaarinkomen
- huidige woonsituatie
- spaargeld / leningen
- voorbehoud financiering

In het inschrijfformulier hoeft u geen financiële stukken te uploaden. Mocht u een woning toegewezen krijgen, dan zal de makelaar u wel om financiële bewijsstukken vragen.

Alle overige veel gestelde vragen én antwoorden kunt u terugvinden op de website onder het kopje FAQ.
Ga naar de FAQ
 
DIGITALE TOEWIJZING
In verband met de vrije dagen vanwege het paasweekend zal de digitale toewijzing in de ochtend van dinsdag 6 april plaatsvinden. In de loop van de middag zullen de kandidaten, die een woning of appartement hebben toegewezen gekregen, worden gebeld door de makelaars. Tevens zullen wij dezelfde middag via een e-mail alle reservekandidaten berichten.
 

www.parkmarialust.nl
Volg Park Marialust op Facebook

Park Marialust is een ontwikkeling van
Loostad Vastgoedontwikkeling

Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn

advries@loostad.nl
Tel. 055-368 38 00