Nieuwsbrief 17 december 2020

Op donderdagavond 10 december jl. om 19.30 hebben wij aan ruim 325 kijkers, een opkomst van 80% van alle aanmeldingen, mogen vertellen over ons plan Park Marialust én hebben wij de datum van de start verkoop voor fase 1 bekend kunnen maken. Een overweldigende belangstelling, waardoor wij alle vragen die tijdens de chat aan ons gesteld zijn niet direct hebben kunnen beantwoorden. Inmiddels heeft iedereen het antwoord op de nog openstaande vragen van ons per mail ontvangen. Wij danken iedereen hartelijk voor de getoonde belangstelling en alle enthousiaste reacties!

DATUM START VERKOOP FASE 1

Op donderdag 25 maart 2021 om 12.00 uur is de start verkoop gepland voor fase 1A en 1B in deelgebied de Kwekerij. Het inschrijven voor de woningen en appartementen in fase 1 zal geheel digitaal plaatsvinden.


Heeft u zich al aangemeld via de projectwebsite van Park Marialust? Dan heeft u al een account aangemaakt en kunt u inloggen om het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen.
Dit digitale inschrijfformulier zal op 25 maart 2021 klaar staan in uw account. Heeft u zich nog niet aangemeld? Dan kunt u dit alsnog doen via het kopje inschrijven op de projectwebsite


Na uw aanmelding staat er ten tijde van de start verkoop ook in uw account een digitaal inschrijfformulier voor u klaar. De deadline voor het invullen van het inschrijfformulier voor fase 1 is op vrijdag 2 april 2021 tot 12.00 uur.

DE INFORMATIEFILM TERUGKIJKEN

Inmiddels staat de film online op de projectwebsite van Park Marialust zodat u bepaalde onderwerpen nog even rustig terug kunt kijken. De chatfunctie is niet meer beschikbaar.

 

FAQ (MEEST GESTELDE VRAGEN) OP DE WEBSITE

Op de website van Park Marialust is het kopje FAQ toegevoegd. Onder dit kopje staan de meest gestelde vragen over Park Marialust. Heeft u een vraag? Kijkt u dan eerst even bij FAQ, wellicht staat uw vraag en het betreffende antwoord hier al vermeld.

Tot slot wensen wij u goede kerstdagen en bovenal gezond 2021 toe. Graag tot in het nieuwe jaar!

 

www.parkmarialust.nl
Volg Park Marialust op Facebook

Park Marialust is een ontwikkeling van
Loostad Vastgoedontwikkeling

Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn

advries@loostad.nl
+31 55-368 38 00

Wenst u niet langer op de hoogte gehouden te worden? uitschrijven