Nieuwsbrief 16 september 2021
AANKONDIGING START VERKOOP FASE 2
De Start Verkoop van fase 2 van Park Marialust zal plaatsvinden op donderdag 14 oktober. Vanwege de grote belangstelling voor dit project en de nog geldende coronamaatregelen hebben wij wederom gekozen voor een digitale ‘Start Verkoop’. Op donderdag 14 oktober zal vanaf 12.00 uur alle verkoopdocumentatie te downloaden zijn op de projectwebsite www.parkmarialust.nl. Hierbij kunt u denken aan de brochure, de technische omschrijving, de koperswijzigingenlijst, de verkooptekeningen en de prijslijst.
 
DIGITAAL INSCHRIJVEN
Vanaf donderdag 14 oktober 12.00 uur staat er in uw account een digitaal inschrijfformulier voor u klaar. Digitaal inschrijven voor fase 2 kan tot dinsdag 26 oktober 12.00 uur. U heeft dus ruim de tijd om alle verkoopstukken door te nemen en een weloverwogen keuze te maken. U kunt in totaal 10 woningvoorkeuren doorgeven. Hoe het digitaal inschrijven en de toewijzing via de matchmaker precies in zijn werk gaat, zal in de nieuwsbrief van volgende week nog uitgebreid worden toegelicht.
Situatietekening fase 2A en 2B Remeha
 
AANMELDEN BEKNOPTE BROCHURE
Naast dat vanaf 14 oktober 12.00 uur alle verkoopstukken digitaal te downloaden zijn, krijgt iedereen de mogelijkheid om een beknopte versie van de brochure thuis gestuurd te krijgen of op te halen bij de makelaar. Vind u het prettig om niet alles digitaal van uw scherm te hoeven lezen? Via uw persoonlijke online account kunt u een beknopte brochure aanvragen. U kunt hierbij kiezen of u deze per post thuis gestuurd wilt krijgen of dat u deze zelf ophaalt bij de makelaar. Deze brochures zullen in de week voor de start verkoop beschikbaar zijn en opgestuurd worden. Aanmelden voor een beknopte brochure kan tot en met vrijdag 24 september 12.00 uur.
Aanmelden voor beknopte brochure
 
CONTACTPERSOON VERKOOP FASE 2
Ook voor fase 2 zal Danique Haarman van Loostad Vastgoedontwikkeling uw contactpersoon zijn voor dit project. U kunt haar bereiken via het volgende mailadres: dhaarman@loostad.nl
 
MAKELAARS
Rodenburg Makelaars en Hunink & Holtrigter Makelaars zijn net zoals bij fase 1 betrokken bij de verkoop van fase 2 van Park Marialust.

Rodenburg Makelaars
Alexander Dekker
Paslaan 20
7311 AL APELDOORN
Tel. 055-5268268

Hunink & Holtrigter
Rob Bakker
Loolaan 554
7315 AG APELDOORN
Tel. 055-5220226
Boven: exterieurimpressie vrijstaande woningen fase 2A
Onder: exterieurimpressie appartementen fase 2B
 

www.parkmarialust.nl
Volg Park Marialust op Facebook

Park Marialust is een ontwikkeling van
Loostad Vastgoedontwikkeling

Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn

dhaarman@loostad.nl
+31 55-368 38 00