Nieuwsbrief 12 oktober 2021
Bijna is het zover! Samen met u hebben wij uitgekeken naar dit moment. Op donderdag 14 oktober om 12.00 uur start de online verkoop van fase 2A en 2B in Park Marialust. We zetten de belangrijkste zaken nog even voor u op een rijtje.
 
VERKOOPDOCUMENTATIE
Vanaf donderdag 14 oktober 12.00 uur zal alle verkoopdocumentatie te downloaden zijn op www.parkmarialust.nl. Bij verkoopdocumentatie kunt u onder andere denken aan:

-Prijslijst
- Brochures
-Verkooptekeningen
-Koperswijzigingenlijst
-Technische omschrijving

De verkoopdocumentatie zal vanaf start verkoop op de homepage te vinden zijn onder het menu-item verkoopdocumentatie. U komt dan in de woningselector terecht en hier kunt u een woning of appartement aanklikken en hier op bouwnummerniveau alle documentatie downloaden. Voor de verkoopbrochures zal een apart menu-item op de homepage staan.
Impressie woningselector
Via de woningselector kunt u vanaf 14 oktober 12.00 uur alle verkoopdocumentatie downloaden.
 
DIGITAAL INSCHRIJVEN
Het digitale inschrijfformulier staat vanaf donderdag 12.00 uur voor u klaar in uw account. Wij adviseren u om het stappenplan nog even goed door te lezen, waarin wij u ‘stap voor stap’ uitleggen wat u moet doen om uw officiële inschrijving voor Park Marialust te laten slagen. Digitaal inschrijven voor fase 2 kan tot dinsdag 26 oktober 12.00 uur. U heeft dus ruim de tijd om alle verkoopstukken door te nemen en een weloverwogen keuze te maken. U kunt in totaal 10 woningvoorkeuren doorgeven.
Bekijk het stappenplan
 
FINANCIËLE GEGEVENS
De benodigde financiële gegevens, die zullen worden gevraagd bij de officiële inschrijving, zijn als volgt:

- Jaarinkomen
- Huidige woonsituatie
- Spaargeld / leningen
- Voorbehoud financiering

In het inschrijfformulier hoeft u geen financiële stukken te uploaden. Mocht u een woning toegewezen krijgen, dan zal de makelaar u wel om financiële bewijsstukken vragen.
Exterieurimpressie appartementen fase 2B
 
TOEWIJZING
De toewijzing zal net zoals in fase 1 gedaan worden middels de digitale matchmaker. Dit systeem verzamelt alle digitale inschrijvingen en zoekt de beste match bij ieder bouwnummer. De matchmaker zal bij de toewijzing rekening houden met de volgende onderdelen:

1. De ingeschrevene zoveel mogelijk een 1e voorkeur geven
2. Kan de ingeschrevene de woning betalen?
3. Heeft de ingeschrevene een financieel voorbehoud?

Het is dus aan te raden om vooraf goed te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. De toewijzing zal plaatsvinden in de middag van dinsdag 26 oktober. De makelaar zal op 27 oktober telefonisch contact opnemen met de ingeschrevenen die een woning toegewezen hebben gekregen. De mensen die geen woning toegewezen hebben gekregen zullen op 27 oktober een mail ontvangen en komen automatisch op de reservelijst te staan.
 
CONTACTPERSOON
Danique Haarman van Loostad Vastgoedontwikkeling is ook voor fase 2 uw contactpersoon. Zij is goed bereikbaar via de mail: dhaarman@loostad.nl. Wilt u graag gebeld worden? Stuur dan even een mailtje met uw contactgegevens en dan zal Danique zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Exterieurimpressie vrijstaande woningen fase 2A
 

www.parkmarialust.nl
Volg Park Marialust op Facebook

Park Marialust is een ontwikkeling van
Loostad Vastgoedontwikkeling

Boogschutterstraat 44
7324 BA Apeldoorn

dhaarman@loostad.nl
+31 55-368 38 00