Fase 1A opgeleverd!

Bekijk hier het opleverboek van Fase 1A.

De verkoop van fase 2 is gestart!

Inschrijven kan tot 26 oktober 12.00 uur

Het zover! Samen met u hebben wij uitgekeken naar dit moment. Op donderdag 14 oktober om 12.00 uur is de online verkoop van fase 2A en 2B in Park Marialust gestart. We zetten de belangrijkste zaken nog even voor u op een rijtje.


Verkoopdocumentatie
Vanaf nu is alle verkoopdocumentatie te downloaden zijn op www.parkmarialust.nl/verkoopdocumentatie. Bij verkoopdocumentatie kunt u onder andere denken aan:

- Prijslijst
- Brochures
- Verkooptekeningen
- Koperswijzigingenlijst
- Technische omschrijving

De verkoopdocumentatie is te vinden op de homepage onder het menu-item verkoopdocumentatie. U komt dan in de woningselector terecht en hier kunt u een woning of appartement aanklikken en hier op bouwnummerniveau alle documentatie downloaden. Voor de verkoopbrochures staat er een apart menu-item op de homepage.

 

Digitaal inschrijven
Het digitale inschrijfformulier staat voor u klaar in uw account. Wij adviseren u om het stappenplan nog even goed door te lezen, waarin wij u ‘stap voor stap’ uitleggen wat u moet doen om uw officiële inschrijving voor Park Marialust te laten slagen. De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten, maar u kunt zich nog wel aanmelden als reservekandidaat. U kunt in totaal 10 woningvoorkeuren doorgeven.

Stappenplan Schrijf u in

 

Financiële gegevens
De benodigde financiële gegevens, die worden gevraagd bij de officiële inschrijving, zijn als volgt:

- Jaarinkomen
- Huidige woonsituatie
- Spaargeld / leningen
- Voorbehoud financiering

In het inschrijfformulier hoeft u geen financiële stukken te uploaden. Mocht u een woning toegewezen krijgen, dan zal de makelaar u wel om financiële bewijsstukken vragen.

 

Toewijzing
De toewijzing zal net zoals in fase 1 gedaan worden middels de digitale matchmaker. Dit systeem verzamelt alle digitale inschrijvingen en zoekt de beste match bij ieder bouwnummer. De matchmaker zal bij de toewijzing rekening houden met de volgende onderdelen:

1. De ingeschrevene zoveel mogelijk een 1e voorkeur geven
2. Kan de ingeschrevene de woning betalen?
3. Heeft de ingeschrevene een financieel voorbehoud?

Het is dus aan te raden om vooraf goed te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. De toewijzing zal plaatsvinden in de middag van dinsdag 26 oktober. De makelaar zal op 27 oktober telefonisch contact opnemen met de ingeschrevenen die een woning toegewezen hebben gekregen. De mensen die geen woning toegewezen hebben gekregen zullen op 27 oktober een mail ontvangen en komen automatisch op de reservelijst te staan.

 

We wensen u veel succes met de inschrijving. Bij vragen kunt u contact opnemen met Danique Haarman van Loostad Vastgoedontwikkeling. Zij is goed bereikbaar via de mail: dhaarman@loostad.nl. Wilt u graag gebeld worden? Stuur dan even een mailtje met uw contactgegevens en dan zal Danique zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Schrijf u in