De verkoop van fase 1 De Kwekerij is gestart

25 maart 2021
Inschrijven kan alleen nog als reservekandidaat

De verkoop van fase 1 De Kwekerij is gestart

Inschrijven kan alleen nog als reservekandidaat

Op donderdag 25 maart is om 12.00 uur de online verkoop van fase 1A en 1B in Park Marialust gestart. De eerste inschrijvingsperiode is inmiddels voorbij. Inschrijven kan alleen nog als reservekandidaat. We zetten de belangrijkste zaken nog even op een rijtje.

 

Digitaal inschrijven

Vanaf donderdag 25 maart om 12.00 uur, staat het digitale inschrijfformulier in uw account. Ook vindt u in de woningselector zowel van de woningen als de appartementen per bouwnummer de complete verkoopstukken als downloads. Dit zijn de navolgende stukken: verkooptekeningen, optietekeningen, prijslijst en de technische omschrijving. Daarnaast zijn de verkoopbrochures te downloaden via de website. Wij adviseren u om het stappenplan nog even goed door te lezen waarin wij u ‘stap voor stap’ uitleggen wat u moet doen om uw officiële inschrijving voor Park Marialust te laten slagen. Klik op onderstaande button 'Schrijf u hier in' om naar het digitale inschrijfformulier voor een woning of appartement te gaan.

Stappenplan SCHRIJF U HIER IN

 

Financiële gegevens

De benodigde financiële gegevens die zullen worden gevraagd bij de officiële inschrijving zijn als volgt:

- jaarinkomen
- huidige woonsituatie
- spaargeld / leningen
- voorbehoud financiering

In het inschrijfformulier hoeft u geen financiële stukken te uploaden. Mocht u een woning toegewezen krijgen, dan zal de makelaar u wel om financiële bewijsstukken vragen.

 

Digitale toewijzing

De digitale toewijzing zal in de ochtend van dinsdag 6 april plaatsvinden. In de loop van de middag zullen de kandidaten, die een woning of appartement hebben toegewezen gekregen, worden gebeld door de makelaars. Tevens zullen dan ook alle reservekandidaten via de e-mail een bericht ontvangen.

 

Aanspreekpunt

Bij Loostad is Danique Haarman vanaf 25 maart a.s. uw aanspreekpunt voor eventuele vragen over het verkooptraject. U kunt haar bereiken via: dhaarman@loostad.nl

Het verkoopteam wenst u veel succes bij de inschrijving en hopen u te mogen verwelkomen in dit prachtige plan!