Fase 1A opgeleverd!

Bekijk hier het opleverboek van Fase 1A.

De verkoop van fase 2 is gestart!

Inschrijven kan tot 26 oktober 12.00 uur

Het zover! Samen met u hebben wij uitgekeken naar dit moment. Op donderdag 14 oktober om 12.00 uur is de online verkoop van fase 2A en 2B in Park Marialust gestart. We zetten de belangrijkste zaken nog even voor u op een rijtje.


Verkoopdocumentatie
Vanaf nu is alle verkoopdocumentatie te downloaden zijn op www.parkmarialust.nl/verkoopdocumentatie. Bij verkoopdocumentatie kunt u onder andere denken aan:

- Prijslijst
- Brochures
- Verkooptekeningen
- Koperswijzigingenlijst
- Technische omschrijving

De verkoopdocumentatie is te vinden op de homepage onder het menu-item verkoopdocumentatie. U komt dan in de woningselector terecht en hier kunt u een woning of appartement aanklikken en hier op bouwnummerniveau alle documentatie downloaden. Voor de verkoopbrochures staat er een apart menu-item op de homepage.

 

Digitaal inschrijven
Het digitale inschrijfformulier staat voor u klaar in uw account. Wij adviseren u om het stappenplan nog even goed door te lezen, waarin wij u ‘stap voor stap’ uitleggen wat u moet doen om uw officiële inschrijving voor Park Marialust te laten slagen. De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten, maar u kunt zich nog wel aanmelden als reservekandidaat. U kunt in totaal 10 woningvoorkeuren doorgeven.

Stappenplan Schrijf u in

 

Financiële gegevens
De benodigde financiële gegevens, die worden gevraagd bij de officiële inschrijving, zijn als volgt:

- Jaarinkomen
- Huidige woonsituatie
- Spaargeld / leningen
- Voorbehoud financiering

In het inschrijfformulier hoeft u geen financiële stukken te uploaden. Mocht u een woning toegewezen krijgen, dan zal de makelaar u wel om financiële bewijsstukken vragen.

 

Toewijzing
De toewijzing zal net zoals in fase 1 gedaan worden middels de digitale matchmaker. Dit systeem verzamelt alle digitale inschrijvingen en zoekt de beste match bij ieder bouwnummer. De matchmaker zal bij de toewijzing rekening houden met de volgende onderdelen:

1. De ingeschrevene zoveel mogelijk een 1e voorkeur geven
2. Kan de ingeschrevene de woning betalen?
3. Heeft de ingeschrevene een financieel voorbehoud?

Het is dus aan te raden om vooraf goed te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. De toewijzing zal plaatsvinden in de middag van dinsdag 26 oktober. De makelaar zal op 27 oktober telefonisch contact opnemen met de ingeschrevenen die een woning toegewezen hebben gekregen. De mensen die geen woning toegewezen hebben gekregen zullen op 27 oktober een mail ontvangen en komen automatisch op de reservelijst te staan.

 

We wensen u veel succes met de inschrijving. Bij vragen kunt u contact opnemen met Danique Haarman van Loostad Vastgoedontwikkeling. Zij is goed bereikbaar via de mail: dhaarman@loostad.nl. Wilt u graag gebeld worden? Stuur dan even een mailtje met uw contactgegevens en dan zal Danique zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Schrijf u in

Bijna is het zover!

Bijna is het zover! Samen met u hebben wij uitgekeken naar dit moment. Op donderdag 14 oktober om 12.00 uur start de online verkoop van fase 2A en 2B in Park Marialust. We zetten de belangrijkste zaken nog even voor u op een rijtje.

LEES NIEUWSBRIEF

Toelichting inschrijving start verkoop

Zoals in de nieuwsbrief van vorige week is aangekondigd, zal de “Start Verkoop’’ van fase 2 plaatsvinden op donderdag 14 oktober om 12.00 uur. Vanaf dat moment zal alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite te downloaden zijn. In deze nieuwsbrief zal kort toegelicht worden hoe de inschrijving en de toewijzing verloopt in fase 2 van Park Marialust.

LEES NIEUWSBRIEF

De verkoop van fase 2 start op 14 oktober 2021!

De start verkoopdatum is bekend! Op 14 oktober 2021 zullen de woningen in fase 2A en de appartementen in fase 2B Remeha in verkoop gaan. Vanwege de grote belangstelling voor dit project en de nog geldende coronamaatregelen hebben wij wederom gekozen voor een digitale ‘Start Verkoop’. Op donderdag 14 oktober zal vanaf 12.00 uur alle verkoopdocumentatie te downloaden zijn op de projectwebsite www.parkmarialust.nl. In deze nieuwsbrief vertellen we u er meer over.

Lees nieuwsbrief

Start verkoop Fase 2 Remeha

De verkoop start in oktober 2021!

De verkoop van de woningen en appartementen in fase 1 is voorspoedig verlopen. Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen melden dat fase 1 in zijn geheel is UITVERKOCHT! De ontwerpen voor fase 2 zijn inmiddels definitief en we zijn drukdoende met de voorbereiding voor de start verkoop. De verwachting is dat de ‘start verkoop’ van de 21 woningen en 28 appartementen in oktober 2021 zal plaatsvinden. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

Lees nieuwsbrief

De verkoop van fase 1 De Kwekerij is gestart

Inschrijven kan alleen nog als reservekandidaat

Op donderdag 25 maart is om 12.00 uur de online verkoop van fase 1A en 1B in Park Marialust gestart. De eerste inschrijvingsperiode is inmiddels voorbij. Inschrijven kan alleen nog als reservekandidaat. We zetten de belangrijkste zaken nog even op een rijtje.

 

Digitaal inschrijven

Vanaf donderdag 25 maart om 12.00 uur, staat het digitale inschrijfformulier in uw account. Ook vindt u in de woningselector zowel van de woningen als de appartementen per bouwnummer de complete verkoopstukken als downloads. Dit zijn de navolgende stukken: verkooptekeningen, optietekeningen, prijslijst en de technische omschrijving. Daarnaast zijn de verkoopbrochures te downloaden via de website. Wij adviseren u om het stappenplan nog even goed door te lezen waarin wij u ‘stap voor stap’ uitleggen wat u moet doen om uw officiële inschrijving voor Park Marialust te laten slagen. Klik op onderstaande button 'Schrijf u hier in' om naar het digitale inschrijfformulier voor een woning of appartement te gaan.

Stappenplan SCHRIJF U HIER IN

 

Financiële gegevens

De benodigde financiële gegevens die zullen worden gevraagd bij de officiële inschrijving zijn als volgt:

- jaarinkomen
- huidige woonsituatie
- spaargeld / leningen
- voorbehoud financiering

In het inschrijfformulier hoeft u geen financiële stukken te uploaden. Mocht u een woning toegewezen krijgen, dan zal de makelaar u wel om financiële bewijsstukken vragen.

 

Digitale toewijzing

De digitale toewijzing zal in de ochtend van dinsdag 6 april plaatsvinden. In de loop van de middag zullen de kandidaten, die een woning of appartement hebben toegewezen gekregen, worden gebeld door de makelaars. Tevens zullen dan ook alle reservekandidaten via de e-mail een bericht ontvangen.

 

Aanspreekpunt

Bij Loostad is Danique Haarman vanaf 25 maart a.s. uw aanspreekpunt voor eventuele vragen over het verkooptraject. U kunt haar bereiken via: dhaarman@loostad.nl

Het verkoopteam wenst u veel succes bij de inschrijving en hopen u te mogen verwelkomen in dit prachtige plan!

Nieuwsbrief 17 maart 2021 Park Marialust

We tellen samen met u af naar de start verkoop van fase 1A en 1B op donderdag 25 maart aanstaande. Hierbij ontvangt u van ons weer een update over de laatste ontwikkelingen.

Lees de nieuwsbrief

Nieuwsbrief 22 februari 2021 Park Marialust

De start verkoop van fase 1 op donderdag 25 maart a.s. komt al dichterbij. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de voorbereidingen en kunt u zich aanmelden voor de ontvangst van een hand-out, een verkorte versie van de verkoopdocumentatie, per post.

Lees de nieuwsbrief

Nieuwsbrief 4 februari 2021 Park Marialust

In deze nieuwsbrief ontvangt u een update over de laatste stand van zaken in Park Marialust en aanvullende informatie over de aanloop naar de start verkoop van fase 1 op donderdag 25 maart a.s.

Lees de nieuwsbrief