De verkoop van fase 2 start op 14 oktober 2021!

De start verkoopdatum is bekend! Op 14 oktober 2021 zullen de woningen in fase 2A en de appartementen in fase 2B Remeha in verkoop gaan. Vanwege de grote belangstelling voor dit project en de nog geldende coronamaatregelen hebben wij wederom gekozen voor een digitale ‘Start Verkoop’. Op donderdag 14 oktober zal vanaf 12.00 uur alle verkoopdocumentatie te downloaden zijn op de projectwebsite www.parkmarialust.nl. In deze nieuwsbrief vertellen we u er meer over.

Lees nieuwsbrief

Start verkoop Fase 2 Remeha

De verkoop start in oktober 2021!

De verkoop van de woningen en appartementen in fase 1 is voorspoedig verlopen. Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen melden dat fase 1 in zijn geheel is UITVERKOCHT! De ontwerpen voor fase 2 zijn inmiddels definitief en we zijn drukdoende met de voorbereiding voor de start verkoop. De verwachting is dat de ‘start verkoop’ van de 21 woningen en 28 appartementen in oktober 2021 zal plaatsvinden. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

Lees nieuwsbrief

De verkoop van fase 1 De Kwekerij is gestart

Inschrijven kan alleen nog als reservekandidaat

Op donderdag 25 maart is om 12.00 uur de online verkoop van fase 1A en 1B in Park Marialust gestart. De eerste inschrijvingsperiode is inmiddels voorbij. Inschrijven kan alleen nog als reservekandidaat. We zetten de belangrijkste zaken nog even op een rijtje.

 

Digitaal inschrijven

Vanaf donderdag 25 maart om 12.00 uur, staat het digitale inschrijfformulier in uw account. Ook vindt u in de woningselector zowel van de woningen als de appartementen per bouwnummer de complete verkoopstukken als downloads. Dit zijn de navolgende stukken: verkooptekeningen, optietekeningen, prijslijst en de technische omschrijving. Daarnaast zijn de verkoopbrochures te downloaden via de website. Wij adviseren u om het stappenplan nog even goed door te lezen waarin wij u ‘stap voor stap’ uitleggen wat u moet doen om uw officiële inschrijving voor Park Marialust te laten slagen. Klik op onderstaande button 'Schrijf u hier in' om naar het digitale inschrijfformulier voor een woning of appartement te gaan.

Stappenplan SCHRIJF U HIER IN

 

Financiële gegevens

De benodigde financiële gegevens die zullen worden gevraagd bij de officiële inschrijving zijn als volgt:

- jaarinkomen
- huidige woonsituatie
- spaargeld / leningen
- voorbehoud financiering

In het inschrijfformulier hoeft u geen financiële stukken te uploaden. Mocht u een woning toegewezen krijgen, dan zal de makelaar u wel om financiële bewijsstukken vragen.

 

Digitale toewijzing

De digitale toewijzing zal in de ochtend van dinsdag 6 april plaatsvinden. In de loop van de middag zullen de kandidaten, die een woning of appartement hebben toegewezen gekregen, worden gebeld door de makelaars. Tevens zullen dan ook alle reservekandidaten via de e-mail een bericht ontvangen.

 

Aanspreekpunt

Bij Loostad is Danique Haarman vanaf 25 maart a.s. uw aanspreekpunt voor eventuele vragen over het verkooptraject. U kunt haar bereiken via: dhaarman@loostad.nl

Het verkoopteam wenst u veel succes bij de inschrijving en hopen u te mogen verwelkomen in dit prachtige plan!

Nieuwsbrief 17 maart 2021 Park Marialust

We tellen samen met u af naar de start verkoop van fase 1A en 1B op donderdag 25 maart aanstaande. Hierbij ontvangt u van ons weer een update over de laatste ontwikkelingen.

Lees de nieuwsbrief

Nieuwsbrief 22 februari 2021 Park Marialust

De start verkoop van fase 1 op donderdag 25 maart a.s. komt al dichterbij. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de voorbereidingen en kunt u zich aanmelden voor de ontvangst van een hand-out, een verkorte versie van de verkoopdocumentatie, per post.

Lees de nieuwsbrief

Nieuwsbrief 4 februari 2021 Park Marialust

In deze nieuwsbrief ontvangt u een update over de laatste stand van zaken in Park Marialust en aanvullende informatie over de aanloop naar de start verkoop van fase 1 op donderdag 25 maart a.s.

Lees de nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF 17 DECEMBER 2020 PARK MARIALUST

Op donderdagavond 10 december jl. om 19.30 hebben wij aan ruim 325 kijkers, een opkomst van 80% van alle aanmeldingen, mogen vertellen over ons plan Park Marialust én hebben wij de datum van de start verkoop voor fase 1 bekend kunnen maken.

Lees de nieuwsbrief

Film Park Marialust

Donderdagavond 10 december hebben we de film gepresenteerd. Er was enorm veel belangstelling.

Bekijk de film

Nieuwsbrief december 2020 Park Marialust

Op donderdag 10 december a.s. is het zover! Vanaf 19.30 uur is de informatiefilm over Park Marialust ‘live’ te bekijken. Hét moment waarop wij u uitgebreid zullen informeren over het plan en de datum van de start verkoop voor fase 1 bekend zullen maken.

Lees de nieuwsbrief

Nieuwsbrief november 2020 Park Marialust

Nu het voorlopig ontwerp van Park Marialust positief is beoordeeld door de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Apeldoorn (Welstand), informeren wij u nu graag over de vervolgstappen tot aan de start verkoop van de eerste fase.

Lees de nieuwsbrief