Fase 1A opgeleverd!

Bekijk hier het opleverboek van Fase 1A.

 

EEN BUITENGEWONE COMBINATIE VAN STAD EN NATUUR

 

Na de ontwikkeling van de kanaaloevers in Apeldoorn is het de beurt aan de kanaalzone. Het betreft de transformatie van de industriële bebouwing langs delen van het Apeldoorns kanaal die iets verder van het centrum af liggen. Deze toplocatie in Apeldoorn grenst aan de wijk De Parken en ligt in de ‘achtertuin’ van Parksociëteit Marialust.

In Park Marialust voelt u zich direct thuis. Niet alleen door de hoogwaardige leefomgeving, maar ook door de gunstige ligging in de stad Apeldoorn. Een levendige stad waar natuur en cultuur, winkelen en uitgaan, beleven en recreëren hand in hand gaan. Apeldoorn heeft werkelijk alles. En daar kunt u volop van genieten wanneer u in Park Marialust woont.

 

tekst loopt door onder de afbeelding

 

Bankje

 

APELDOORN

Het gebied ‘De Vlijt’ wordt herontwikkeld met woningbouw en in de gebouwen van de voormalige Zwitsalfabriek hebben zich al culturele, creatieve en innovatieve bedrijven gevestigd. Belangrijk element in deze herontwikkeling is het creëren van een fraai park in oost-west richting; het ‘Zwitsalpark’.
 

In Apeldoorn kunt u eindeloos winkelen, uitgaan en sporten. Maar ook theaters, attracties en musea bezoeken, een bioscoopje pakken en heerlijk borrelen of tafelen bij een van vele cafés en restaurants die de stad rijk is. Alle voorzieningen vindt u vlakbij, maar toch heeft u het gevoel ‘buiten’ te wonen. Want ook dat is Apeldoorn: puur natuur!

 

Apeldoorn wordt ook wel de hoofdstad van de Veluwe genoemd. Met bossen, heidevelden, zandverstuivingen, stuwwallen en groene weilanden bijna letterlijk aan uw voeten. Hier maakt u de mooiste wandelingen en fietstochten door parken en bossen. En deze natuur staat in alle wijken van Apeldoorn centraal, dus ook in Park Marialust.